M1chal Odesláno Únor 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2018 Prodam drzak Cyber Gadget Rubber Coating Grip 2 Black na Nintendo New 3DS LL, je to presne tenhle kousek, koupeny od stejneho prodejce, dodano primo z Japonska. Bohuzel jsem kupoval narychlo a neuvedomil si, ze new 3DS XL holt nema stejne rozmery jako me new 2DS XL, to mi doslo az po rozbaleni a pokusu nasadit na 2DS, ma blbost. Cili drzak je novy, nepouzivany, jen rozbaleny. Dodam v puvodnim obalu. Co jsem googlil tak japonska verze nintenda New 3DS LL je naprosto stejna jako evropska New 3DS XL, jen japonska zkratka LL znamena to co u nas XL, cili vetsi velikost. Ale i tak za to nerucim:( Drzak me vysel na 516 Kc, prodavam za 350Kc + postovne jako doporucene psani by melo vyjit do 50Kc, cili celkem 400Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M1chal Odesláno Březen 3, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 snizuji cenu na 250kc + 50kc postovne. Celkem tedy 300Kc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts