Jordanky Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zdravím, mám problém s hrami typu Assassins Creed: Brotherhood, GTA 4, Dead Rising 2 atp. vždy když tyhle hry hraju tak mi strašně lítají frameraty a hra se často seká např. u Assassina a Dead Rising 2 je to opravdu hodně pod 30 fps. Ostatní hry např. sportovní nebo exkluizivity jsou v pořádku tak nevím jestli je problém v PS3 když mi tyto ostatní hry jedou normálně, ale jestli je to normální pak nechápu, jak může mému kamarádovi jet např. GTA 4 plynule bez kolísání. Můj dotaz je, jestli to je na reklamaci nebo si ze mě kamarád dělá srandu a ty pokelsy jsou u všech PS3 stejné ........ Děkuji za odpověd´. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocko Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 U gta 4 bejvaj poklesy když je tam velká mela a u assasina mmi to děla když třeba běhám po střechách ale tak hrozný to není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.