matym10 Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Zdravím, mám tu takový malý problém s PS3, když vše zapojim a najedu na TV na to co chci tak mi to napíše "malý rozsah" tak co mám dělat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trotlos Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Rek bych ze by pomohl Reset nastaveni vystupu obrazu PS3 viz YouTube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lukasohlidal Odesláno Březen 31, 2019 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2019 PS3 si zapamatuje kvalitu displeje a TV nemá takovou kvalitu takže se to hádá nejlépe na konzoli nastavit kvalitu stejnou jak na TV- settings- display setings- kvalita Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
matym10
Zdravím, mám tu takový malý problém s PS3, když vše zapojim a najedu na TV na to co chci tak mi to napíše "malý rozsah" tak co mám dělat ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.