saza Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Ahoj, nemá tu někdo americký účet a používá VPN? Pokud ano, byl by ochoten když pošlu peníze na účet, koupit dvě hry z původního Xboxu jako dar? Na českém účtu bohužel nejsou. Jedná se Black a Ninja Gaiden Black. Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Únor 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2018 Ja kupuju bez vpn, ted jsem kupoval hru z mexica. Staci si koupit treba na ebay darkovy kupony pro mexico, u tebe pro usa a tema to zaplatis. Nebo nekde lze platit primo paypalem hry. Pripadne virtualni kartou. CZ kartu ti to nejspis nevezme. Me ms store visu vzdy v jinem regionu odmitl, tak jsem v cizine platil tema darkovejma kartama. Ale vpn fakt nepotrebujes. Black jsem ted instaloval, je v usa ea accessu, jen jsem musel prepnout region, naistalovat a prepnout zpatky na cz a pohoda. Stejne to muzes i koupit a zaplatit tema darkovejma kartama, pokud nemas ea access. (ja ho mam sdileny od kamose a i tak to slo v pohode) saza reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Kdybys chtěl, tak tak ja jdu do toho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 saza Odesláno Únor 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 12, 2018 Kdybys chtěl, tak tak ja jdu do toho.Dej mi prosím tě vědět kolik to stojí. Napiš číslo účtu a já ti pošlu prachy. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jirik Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 OK omrknu to a napisu ti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
saza
Ahoj, nemá tu někdo americký účet a používá VPN? Pokud ano, byl by ochoten když pošlu peníze na účet, koupit dvě hry z původního Xboxu jako dar? Na českém účtu bohužel nejsou. Jedná se Black a Ninja Gaiden Black. Díky za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.