ferri1468625304 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Chci se zeptat notebook mi vypisuje chybu (bsod) , když hraju třeba wow nebo něco jinýho a vypisuje mi při modrý smrti toto: kernel_mode_exception_not_handled 0x1000008e nevíte co to je někde sem čet že mam odinstalovat ovladač a zase nainstalovat ale nevím jaký dík moc za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rytmy Odesláno Leden 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2011 jednouchá rada skús najprv re-instal windows keď chceš odinštalovať ovládač, lebo keď dačo odinštaluješ čo napr. nemáš tak si v prdeli.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ferri1468625304
Chci se zeptat notebook mi vypisuje chybu (bsod) , když hraju třeba wow nebo něco jinýho
a vypisuje mi při modrý smrti toto: kernel_mode_exception_not_handled 0x1000008e
nevíte co to je někde sem čet že mam odinstalovat ovladač a zase nainstalovat ale nevím jaký dík moc za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.