Barney Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Čau chtěl bych se zeptat jak probíhá flash wiička s SW 4.3E. Nějaký návod by bodl : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepanWII Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 poslal jsem ti PM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barney Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 jojo díky a to nejde flashnout bez té hry indiana jones ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Barney Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Já tu hru právě nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepanWII Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 musíš koupit ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jendas Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 A nebo napiš wiiflasherovi. Je to mnohem levnější než si koupit hru, a má s flashováním zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stepanWII Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 těch lidí co to dělaj a sou pochvalováni jsou asi 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jenda3 Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 musí být ten indy originál nebo stačí když si ho stáhnu a vypálím? Ve wii mám i modchip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bayern Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Pokud máš ModChip tak by ti mel stacit Vypalenej Indy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Barney
Čau chtěl bych se zeptat jak probíhá flash wiička s SW 4.3E.
Nějaký návod by bodl : )
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.