JardaC Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ahoj. Jsem docela rozcarovanej z "prostorovyho" zvuku pri hrani na PS4. Stereo ujde, jde slyset zvuky od podvozku, vitr proste plno detailu ale jen stereo. Kdyz to ma 7.1 virtual prostorovej zvuk tak jsem cekal ze uslysim ze za mnou vlevo jede auto ale vubec nic. Pri 3D se zahuhla, zaduni celej zvuk. Oriznou se vysky, basy a prestane to kopat od spodu a jen to duni. I ty nejlevnejsi 5.1 bednicky to prevalcujou. Nemate s tim zkusenost nebo nevite jestli nekde nemuze bejt chyba? Snad vse jsem prolez a mam i tu jejich sluchatkovou appku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ahoj, 3D audio podporují jen některé hry, doporučuji zajet do menu ve hře a přepnou vystup audio na headphones, popřípadě pokud tam je zapnout možnost 3D, ten zvuk je hodně uměle upravený je to spíše takové marketingové lákadlo, pokud to hra vyloženě nemá podporu 3D audio tak to ani nezapínej. Co se týče VSS (7.1) tak s tím jsem problémy neměl, prostorový zvuk byl opravdu "prostorový" oproti 2.0 stereu, i když jen virtuálně upraven. Všeobecně pak platí že ty platinum sluchátka jsou co se týče zvukové kvality na tom trošku lepší než ty klasické wireless headset 2.0, pokud nejsi nějaký znalec audio nepoznáš rozdíl, snad jen v konstrukci a výdrži baterie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Únor 23, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2018 A dalsi problem. Vcera jsme hrali assetto. Zvuk z tv vse ok a na sluchatka skoro vubec neslysim chat. Zkousel jsem kde co a nic. Zacinaj me znacne sr.t, asi je vratim. Tak tichej chat vyresen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Buladog Odesláno Březen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Ty to není sluchátkama.. je potřeba jsi parametry nastavit přímo v party settings.. nebo na tlačítkách na sluchatcích (Chat/Sound) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JardaC Odesláno Březen 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Jj byly to tlačítka sound/chat. Myslel jsem že to jsou profily ale to poměr mezi zvuky a chatem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hermik Odesláno Září 15, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2019 Ahoj zitra mi dojdou tyto sluchátka. Chapu to dobře ze 7.1 bude fungovat u všech her ale 3D zvuk jen u her co jsou na to udělané? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.