3red Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Prodám kartu R4 3DS RTS, originál s pečetí, včetně 4 GB microSD umožňující hacknout jakékoli 3DS. Včetně potřebného software na kartě. Sám jsem, dle návodu, takto hacknul New 3DS XL s FW 11.6. Osobně Brno, jinak pošta. Kartu lze použít na hack a poslat dál. Já jsem ji vytvořil z původní karty, která umožňovala jen hraní NDS her. Cena: 600 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ValisCZ Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Mě teda po flashi na CFW nefunguje, taky mam 11.6 Luma3DS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Březen 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2018 Máš pravdu, teď se na to dívám. Radost z úspěchu mi zatemnila mysl. Prosím o smazání a omlouvám se. EDIT: na konzoli s origo FW umožňuje hack, proto inzerát normálně platí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ValisCZ Odesláno Březen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Edit: Na konzoli bez CFW funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Březen 12, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Takže s tím jde normálně hacknout další a další konzole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ValisCZ Odesláno Březen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2018 Ano, když nemá už jiný CFW Proto jsem to psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts