vnav Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Ahoj, mám originální hru NFS Hot pursuit. Chci ji nainstalovat, ale při spuštění EASetup.exe to hlásí chybu: ,,F:/EASetup.exe není platná aplikace typu win 32´´ Neví někdo co to znamená? Zkoušel jsem všelijakou kompabilitu, ale bez výsledku... PS:Mám W7 64bit...možná je to tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tak jsem se zase dal na starej dobrej CMD a zrovna projíždím chráněné systémové sobory, jejich integritu a jejich napravování... a jestli to nezabere, tak už vážně nevím co (sfc / scannow byla moje poslední zbraň) PS: teď jsem si vzpoměl na příkaz regsvr32 / i SHELL32.DLL ...... žeby byl problém tam? (ale to by musela být instalace od EA neregistrovaná...........to je blbost) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 na XPéčkach pomohlo nainstalovat .net framework,ale nevím jestli to na Windowsach pomůže,ale určitě zkus 3.5 i 4.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Lentilek2: Mám NET Framework 4 Externed a NET Framework 4 Client Profile ale díky za snahu Tak jse mi to podařilo nainstalovat, ale když chci hru spustit, tak naběhne černá obrazovka a po nějaký době(cca 3-5s): ,,Program NFSHP A přestal pracovat.´´ Toto pole má jedinou možnost, co se s ním dá dělat a to:,,Ukončit program´´ PS:Moje 2. legální hra a zase nefaká (1. byla GTA4 a tam mi nejelo ukládání a multiplayer, protože Windows live PROSTĚ NEPODPORUJE VÝCHODNÍ EVROPU!!!-Dnes problém vyřešen pomocí cracku a xlive souboru, ale mulˇták si stejně nezahraju) EDIT: NFSHP A znamená NEED FOR SPEED HOT PURSUIT APLICATION EDIT2: Ponaučení......Co neprojde rukami nějaké warezácké grupy, s tím má většinou člověk problémy - zdlouhavé online aktivace, pořád někam strkat CDčko-čímž dochází k jeho poškozování, dokonce si člověk ani originální hru neuloží...atd.... Ale jakmile to projede Razzor 1911 nebo Vitality tak odpadá při nejmenším to zasouvání CD ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Jirmus Odesláno Únor 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2011 zdar lidi prosim poslali by ste mi sériové číslo aby si mohl nainstalovat nfshp díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Únor 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2011 tdy se nepodporuje warez bud si ju kup,anebo hledej PS:ja si myslim,že to net frameworkem je,mamce psalo,že přestal pracovat,stahl jsem ji 3.5 a funguje,segře psalo není platná aplikace typu win 32 net framework 3.5 pomohl zkus ještě tu 3.5 verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Jirmus Odesláno Březen 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2011 aby ses náhodou neposral ty zazobanče jeden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lentilek2 Odesláno Březen 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2011 jj určitě,ja když nějakou hru chcu vyzkoušet,tak hledam,rád bych tu poslal nějaký odkaz,nebo seriove číslo,ale nechci dostat BAN,sorry ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.