lacodekany Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 ahoj, chci se vás poptat co si o něm myslíte. Já bych do něj šel a pravděpodobně půjdu protože mám fatko už od vydání a ztráta umd mechaniky mě fakt netrápí, na fatku iso a cso hry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 kup si 2000 se starou základovkou a máš to nejlepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 no oproti 2000 by fatko bylo akorat tlustsi a to za ty prachy... ja si stary fatko necham a bud si koupim go za 4200 se 13 hrama (tedy pokud nabidka stale plati) a myslim si ze je vyhodna nebo 3000 jenze u ni taky o nic moc lepsi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 j ábych šel do 300x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.