Bubos Odesláno Březen 21, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 21, 2018 Ahoj přemýšlím nad koupí Xka, máte někdo? Mám Sko, tak bych rád postřehy, jestli je to velký rozdíl? A hlavně jak probíhá převod digi verzí her, když už nemám kód? Díky za odpovědi Citovat
0 Karllan Odesláno Březen 22, 2018 Nahlásit Odesláno Březen 22, 2018 Ahoj, Já Xko kupoval minulý týden. Na full hd TV mi ten rozdíl nepřišel až tak markantní (i když např. u PUBG to bylo hodně znát), nicméně jsem koupil rovnou i novou 4K TV a málem jsem si z té grafiky ustříkl. Takže pokud máš kvalitní rozbrazovadlo, tak určitě doporučuji ;) Co se týče digi her, tak ty jsou vázané na tvůj účet a jsou k dispozici všude kde se přihlásíš (nainstaluješ je z ready to install) Citovat
Otázka
Bubos
Ahoj přemýšlím nad koupí Xka, máte někdo? Mám Sko, tak bych rád postřehy, jestli je to velký rozdíl? A hlavně jak probíhá převod digi verzí her, když už nemám kód? Díky za odpovědi
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.