Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

stahování her


governante

Otázka

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

No rozhodně je dobré si pořídit na daném serveru premium účet... Já osobně mám dobré zkušenosti s rapidshare.com a mám k tomu již i share-rapid. Tady na foru navíc je celý topic, kam jsou uploadovány hry na share-rapid, na loadfiles apod. share-rapid vychází docela levně a platíš pouze za stažená data, nikoli za dobu trvání účtu (jako na rapidshare např.)

Každý ti asi poradí trošku něco jiného, já si chválím to, co mám. Rozhodni se asi podle toho, kde je většina tvých oblíbených her atd. Troufám si říci, že trend je takový, že na rapidshare.com se dalo ještě nedávno sehnat úplně vše, nyní ale lidi on něj trošku upouštějí a většina nových věcí se dá sehnat i spíše na share-rapid.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Myslim, že odpověď od Zoombik-a je dostačující ... momentálně dost letí loadfile, rapidshare a na konkurenčích serverech taky někdy zahlídnu hellshare. Share-rapid prý nic moc, ale já osobně s tim problémy nemam. Taky tady máš spoustu alternativ co se týče rapidsharu, konkrétně třeba megarapid, kde stahuješ z rapidshare, filefactory (...) a kde právě neplatíš dobu, ale přímo jen kredity za stahování. Ale to spíš jen na občasný stahování. Jestli plánuješ stahovat okamžitě novinky, tak právě na zahraničních webech (xbox360iso.com, www.rlslog.ne ...) je často používaný RS a v tom případě bych opravdu šel rovnou do PA přímo na rapidshare.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu