cejen Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Mohl by mě někdo poradit jaký může být problém - do xboxu vložím DVD, zasunu ale hra se nenačte a to jsem jich zkoušel více v(ráno to vpoho šlapalo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Velmi dobre popisany problem...ostatne si mame vycucat z prsta, alebo tu budu otazky po slovkach a tvoje odpovede po slovkach. Ved nech je poriadne dlhe vlakno :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 tak jako promiň ale nevim co více bych o tom mohl napsat!! Nenačte mě to DVD-nevím co více bys chtěl vědět,neviznám se v tom...vyzkošel jsem více DVD zda není problém v DVD ale nanečte to nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Aspon si mohol, ci je to DVD orig. alebo palenka, dalej aka konzola - nova Slim? Mas tie hry nainstalovane na HDD? Po vlozeni DVD nie je vobec pocut mechaniku pracovat? otazok by bolo spusta...vies, niekedy je to iba o tom majitelovi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 zkoušel jsem originalní i pálené, videa, písničky a nic - mechanika je na chvili(opravdu jen krátce cca 2vteřiny) sliset ale pak nic. Je to Xbox arkade revize Falco, mechanika Lite-on.HDD nemam takže je to vše z DV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Potom ine vysvetlenie nie je iba to, ze ti mechanika odisla. A teraz vidis, ako je dobre investovat do HDD a hrat z HDD, ked mas navyse flashnutu mechaniku a popri tom je aj tichsia konzola a rychlejsie nacitavanie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 cejen Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 A nemůže to dělat to že nejde větrák mechaniky a tudiš se nespustí mechanika?? Xbox jsem koupil starší a mám ho teprve 2 dny a mám ho nově fleshnutý.HDD jsem objednal hned při koupy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
cejen
Mohl by mě někdo poradit jaký může být problém - do xboxu vložím DVD, zasunu ale hra se nenačte a to jsem jich zkoušel více v(ráno to vpoho šlapalo)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.