cejen Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Mohl by mě někdo poradit jaký může být problém - do xboxu vložím DVD, zasunu ale hra se nenačte a to jsem jich zkoušel více v(ráno to vpoho šlapalo) Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Velmi dobre popisany problem...ostatne si mame vycucat z prsta, alebo tu budu otazky po slovkach a tvoje odpovede po slovkach. Ved nech je poriadne dlhe vlakno :D Citovat
0 cejen Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 tak jako promiň ale nevim co více bych o tom mohl napsat!! Nenačte mě to DVD-nevím co více bys chtěl vědět,neviznám se v tom...vyzkošel jsem více DVD zda není problém v DVD ale nanečte to nic Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Aspon si mohol, ci je to DVD orig. alebo palenka, dalej aka konzola - nova Slim? Mas tie hry nainstalovane na HDD? Po vlozeni DVD nie je vobec pocut mechaniku pracovat? otazok by bolo spusta...vies, niekedy je to iba o tom majitelovi... Citovat
0 cejen Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 zkoušel jsem originalní i pálené, videa, písničky a nic - mechanika je na chvili(opravdu jen krátce cca 2vteřiny) sliset ale pak nic. Je to Xbox arkade revize Falco, mechanika Lite-on.HDD nemam takže je to vše z DV. Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2010 Potom ine vysvetlenie nie je iba to, ze ti mechanika odisla. A teraz vidis, ako je dobre investovat do HDD a hrat z HDD, ked mas navyse flashnutu mechaniku a popri tom je aj tichsia konzola a rychlejsie nacitavanie. Citovat
0 cejen Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 27, 2010 A nemůže to dělat to že nejde větrák mechaniky a tudiš se nespustí mechanika?? Xbox jsem koupil starší a mám ho teprve 2 dny a mám ho nově fleshnutý.HDD jsem objednal hned při koupy. Citovat
Otázka
cejen
Mohl by mě někdo poradit jaký může být problém - do xboxu vložím DVD, zasunu ale hra se nenačte a to jsem jich zkoušel více v(ráno to vpoho šlapalo)
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.