redroker66 Odesláno Březen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2018 Zdravím! Mám problém s opatchováním ISO souboru pro PS2. Stáhnul jsem si Timesplitters 1 ve formátu ISO.bin. Tento typ souboru mi Memento vyhodí jako špatný formát. Pokud tento soubor převedu v Ultra ISO na ISO, tak je to stejné. Stáhnul jsem ISO Creator, kde jsem všechny soubory (po rozbalení v Ultra ISO) převedl na ISO, ale vytvořil se obraz disku o cca 400mb větší než originál a samozřejmě rovněž Memento toto nevzalo. Můžete mi prosím pomoci,jak vytvořit přijatelné ISO pro Memento? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redroker66 Odesláno Duben 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2018 Nu což... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Duben 5, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2018 Zkus jeste esr disk patcher, ale dle meho nazoru je to spise vadny iso soubor, zkus jej stahnout nekde jinde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.