50 cent Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 čaw stáhl jsem si hru na ps1 medal of honor a další jiné hry které byly ve formátu ISO v programu power ISO jsem ISO formát překonvrtoval do BIN/CUE a následně vypálil přes alcohol 120 v kterým sem nastavil nejnižší rychlost vypalování a profil playstation když jsem dal hru do ps1 načtlo se logo sony i logo playstation ale hra dále nejela stalo se my to u všech her které mám v ISO a které jsem konvertoval a vypaloval ptám se tedy co dělám špatně popřípadě jestli máte nějaký lepší nápad jak vypálit ps1 hru která je v ISO formátu tak aby mě jela na ps1 budu rád jsem blázen do ps1 her předem dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GyroX Odesláno Květen 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 11, 2011 Iso formát umí vypalovat Alcohol rovnou, nevím proč to konvertuješ do bin/cue Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.