Zoombik Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Prodám Far Cry 5 Deluxe Edition - DLC, mapa, soundtrack Oficiální česká distribuce, hra je úplně nová a nerozbalená Osobní předání Praha 8 nebo poštou (+50 Kč). Komunikuji promptně, odesílám stejný den při připsání peněz na můj účet. Cena 1.200,- Kč. Zájemce prosím PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majsnerrik Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 cawes je ješte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Už mám dva zájemce, ale zatím nikdo nepotvrdil a neposlal peníze, takže pokud máš zájem, jsi v pořadí a dám vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Steel Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Hlasim se jako dalsi zajemce vzal bych to na 100% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Rezervováno, čekám na platbu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 3, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2018 Tak první kousek prodán, ale mám tu ještě jeden, takže inzerát stále aktuální. Zájemce prosím PM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Prodáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts