bukrr Odesláno Březen 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2018 Zdravím, rád bych udělal tuhle ***** trofej, ale pořád mi chybí 3 parťáci. Pokud by někomu takhle trofej chyběla, přidejte si mě na PS (bukrCZ). Pokud někdo jen hraje a byl by ochotný se připojit do hry, s tím, že mi chybí jen ty questy dodělat u zadavatelů, tak bych byl taky moc rád za případnou pomoc :))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2018 cus, nevim o co jde, ale ted se to chystáme s kámošem hrat, tak třeba bychom ti pak mohli pomoct az to pustime? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DC_Dom Odesláno Červenec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 Je to ještě aktuální ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Červenec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 Za mě asi jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DC_Dom Odesláno Červenec 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2018 Tak si mě přidej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.