PaNdAa Odesláno Duben 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2018 Prodám konzoli PS4 PRO 1TB černá verze. 100% stav konzole i ovladače(ovladač je starý cca měsíc,kupoval jsem nový,tak že TOP stav),hráno velmi malo..sloužila jako záložní (doma mam svoji. Tahle byla v práci a hrál jsem na ni na noční a tak,čili opravdu málo). Fotky dodám během večera.. Kompletní balení (konzole, ovladač,kabely). Záruka do 9. měsíce 2018 Dám přednost osobnímu odběru (buď Uherské Hradiště nebo u mě doma,bydlím cca 10km od UH.) Případně za něco na naftu dovezu do 50km. Lze domluvit i přes poštu (dobírka nebo platba předem,ale přednost dám osobnímu odběru, pak platba předem a az pak dobírka..záleží kdo se ozve) Cena 6700Kc při osobním odběru, v případě dobírky +200Kc. Edit: Doplněno foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRA123456 Odesláno Duben 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2018 Ahoj, měl bych vážný zájem. Jsem z jihu čech do UH cca 350 km. Pokud bych dojel byla by reálná nějaká sleva na naftu? Děkuju za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaNdAa Odesláno Duben 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2018 Lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts