marox Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Ahoj, mám na prodej svoji sběratelskou edici Kingdom Come ve verzi pro PS4. Edice nebyla nikdy rozbalena (od února jsem ji měl vystavenou na poličce), celofán natržen v místě podpisu. Fotky jsem udělal narychlo, v případě zájmu mohu nafotit lépe. Cena dohodou. Pokud by měl ještě někdo zájem, tak mám i podepsaný Digipack, který jsem dostal v rámci přispění na Kickstarteru ve verzi pro PC. Obsahuje herní disky a soundtrack. Steam klíč neobsahuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Zajímá mě cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marox Odesláno Duben 10, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Ahoj, hra je momentálně zamluvená. S prvním zájemcem jsme domluveni na 4500 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Duben 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2018 Tak to dík na mě je to už moc vysoko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts