PaNdAa Odesláno Duben 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 Prodám PS4 Slim 500GB černá verze. Kupovano na originalky.cz. důvod prodeje je nevhodný dárek a špatný kup(konzole byla pro člena rodiny),konzole je nová a není na ni nahráno skoro nic,záruka 23 měsícu(doklad samozřejmě součástí ) Kompletní balení (krabice,konzole,1x ovladač, kabely, sluchátko, brožurky) Vše je úplně jako nové, neponičené Uprednostnim osobní předání (Uherské Hradiště, Zlín) Případně pošta (po platbě předem, konzoli na dobírku posílat nebudu) Cenu bych si představoval tak cca 4000Kc(vzhledem k tomu že mě konzole nic nestála protože jsem ji neplatil já) Fotky dodám během dne jak budu doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grisch Odesláno Duben 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 Ahoj. Mám zájem. Pošli PM číslo účtu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Psychos Odesláno Duben 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 taky bych mel zajem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaNdAa Odesláno Duben 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2018 Zatím rezervace uživateli grish Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaNdAa Odesláno Květen 5, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2018 prodáno,lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts