feket1034 Odesláno Květen 5, 2018 Nahlásit Odesláno Květen 5, 2018 Zdravím, nevíte čím to může být, že přes AV receiver mi problikává obraz až do odpojení obrazu i se zvukem. Třeba 5x za min. Pokud to zapojím na přímo k tv, pak je to bez problému. AV receiver na ostatních zařízení ( Xbox One, Nvidia Shield) funguje normálně... EDIT: Tak nejspíš vyřešeno, přepojil jsem USB VR do předního konektoru a umístil konzoli, tak aby měla lepší chlazení a blikání přestalo...... EDIT2: Bylo to kabelem HDMI, měl jsem 1.4, ten obraz 4K 4:4:4 10 Bit prostě neuměl, pořídil jsem kabely 2.1 (pro jistotu) a obraz je bez problému.... Citovat
Otázka
feket1034
Zdravím, nevíte čím to může být, že přes AV receiver mi problikává obraz až do odpojení obrazu i se zvukem. Třeba 5x za min.
Pokud to zapojím na přímo k tv, pak je to bez problému. AV receiver na ostatních zařízení ( Xbox One, Nvidia Shield) funguje normálně...
EDIT: Tak nejspíš vyřešeno, přepojil jsem USB VR do předního konektoru a umístil konzoli, tak aby měla lepší chlazení a blikání přestalo......
EDIT2: Bylo to kabelem HDMI, měl jsem 1.4, ten obraz 4K 4:4:4 10 Bit prostě neuměl, pořídil jsem kabely 2.1 (pro jistotu) a obraz je bez problému....
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.