feket1034 Odesláno Květen 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 5, 2018 Zdravím, nevíte čím to může být, že přes AV receiver mi problikává obraz až do odpojení obrazu i se zvukem. Třeba 5x za min. Pokud to zapojím na přímo k tv, pak je to bez problému. AV receiver na ostatních zařízení ( Xbox One, Nvidia Shield) funguje normálně... EDIT: Tak nejspíš vyřešeno, přepojil jsem USB VR do předního konektoru a umístil konzoli, tak aby měla lepší chlazení a blikání přestalo...... EDIT2: Bylo to kabelem HDMI, měl jsem 1.4, ten obraz 4K 4:4:4 10 Bit prostě neuměl, pořídil jsem kabely 2.1 (pro jistotu) a obraz je bez problému.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
feket1034
Zdravím, nevíte čím to může být, že přes AV receiver mi problikává obraz až do odpojení obrazu i se zvukem. Třeba 5x za min.
Pokud to zapojím na přímo k tv, pak je to bez problému. AV receiver na ostatních zařízení ( Xbox One, Nvidia Shield) funguje normálně...
EDIT: Tak nejspíš vyřešeno, přepojil jsem USB VR do předního konektoru a umístil konzoli, tak aby měla lepší chlazení a blikání přestalo......
EDIT2: Bylo to kabelem HDMI, měl jsem 1.4, ten obraz 4K 4:4:4 10 Bit prostě neuměl, pořídil jsem kabely 2.1 (pro jistotu) a obraz je bez problému....
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.