Vicfull1 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 CHci se zeptat jak se připojim k multiplayeru v GTA IV.. Vždy dám na telefonu multiplayer a píše mi to že musím mít online účet. Já mám jen offline účet a nwm co mám dělat dál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Zalozit si online ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 A nebo co mÁm dĚlat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Máš originální hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 aNO MÁM ORIGINÁLNÍ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak se zaregistruj pod online účtem. Ve hře se odhlaš ze stávajícího účtu pomocí tlačítka home a registruj se znovu. Při registraci zaškrtni online účet a vyplň všechny požadované údaje. Jakmile bude vše hotovo a zapneš hru, tak se pomocí mobilu dostaneš do multiplayeru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 panebože ty seš mistr kokot ... víš co je to offline a co je to online ? co je to multi a co je to single ? Musíš si založit online účet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 NO a to právě nwm jak... jestli při hře nebo někde na internetu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Tak zakladal sis offline ucet ne? Pri spusteni. To je to samy jen s tim ze daz moznost ofline. Pokud vim tak Rstar tam na to ma "obrazovku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 A nechceš mi založit online účet ty? mně to pořád nejde.. hodně by si mi tím pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Můžeš mi říct jak někdo jako ty, dokáze zapnout PC? Zapni si to GTA IV, až budeš v menu tak zmačkni tlačítko HOME, odhlaš se a dej vytvořit nový účet>online účet a vyplň vše co po tobě chtí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ale mě to pak nejde přihlásit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
werty Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Definuj "nejde" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vicfull1 Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Napíšu to a pak něco naskočí a nic ztoho nemám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.