Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

[Ukončeno] PS4 PRO 1TB černý


PaNdAa

Recommended Posts

Ahoj :) prodam svůj vlastní PS4 PRO. Jedná se o 1TB verzi, černá. Kupováno v prosinci 2017(záruční list dodám také, kupováno v Uherském Hradišti v TsBohemia). 100% stav, bylo na něm hráno převážně víkendy a poslední 2 měsíce skoro vůbec. Důvod prodeje je že už na to nemám tolik času a leží mi to doma,navíc si chci pořídit něco jiného(konkrétně Nintendo Switch na cesty a tak :))

Veškeré příslušenství i konzole ve 100% stavu a tvrdím si říct že jako nové.. obsahuje krabici,konzoli, ovladač,kabely, záruční list-vse co tam má být. Případnému zájemci klidně odešlu fakturu předem sem do zpráv.

Dám k tomu i 3 hry které mi tu ještě zbyli (tom clancys Ghost Recon, Dex a Battleborn který je nerozbaleny, viz foto. ) 

 

Možnost výměny za Nintendo Switch :)

Na prodej je cena ...... při osobním odběru nebo platbě předem (osobní odběr Uherské Hradiště, případně Zlín a nebo Uherský Brod po dohodě)

Případně odešlu na dobírku, to by bylo cca +200Kc k ceně. 

Přednost dávám osobnímu odběru,na prodej nespěchám ale budu rád když to prodám :D v případě rychlého jednání se možná domluvíme na nějaké malinké slevičce :)

 

Pište zprávy prosím,foto konzole ještě doplním protože tohle není nejaktuálnější ale jinak to sedí :)

 

 

 

 

IMG_20180403_212602.jpg

IMG_20180520_113641.jpg

IMG_20180520_113725.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu