PaNdAa Odesláno Květen 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2018 Ahoj prodam svůj vlastní PS4 PRO. Jedná se o 1TB verzi, černá. Kupováno v prosinci 2017(záruční list dodám také, kupováno v Uherském Hradišti v TsBohemia). 100% stav, bylo na něm hráno převážně víkendy a poslední 2 měsíce skoro vůbec. Důvod prodeje je že už na to nemám tolik času a leží mi to doma,navíc si chci pořídit něco jiného(konkrétně Nintendo Switch na cesty a tak ) Veškeré příslušenství i konzole ve 100% stavu a tvrdím si říct že jako nové.. obsahuje krabici,konzoli, ovladač,kabely, záruční list-vse co tam má být. Případnému zájemci klidně odešlu fakturu předem sem do zpráv. Dám k tomu i 3 hry které mi tu ještě zbyli (tom clancys Ghost Recon, Dex a Battleborn který je nerozbaleny, viz foto. ) Možnost výměny za Nintendo Switch Na prodej je cena ...... při osobním odběru nebo platbě předem (osobní odběr Uherské Hradiště, případně Zlín a nebo Uherský Brod po dohodě) Případně odešlu na dobírku, to by bylo cca +200Kc k ceně. Přednost dávám osobnímu odběru,na prodej nespěchám ale budu rád když to prodám v případě rychlého jednání se možná domluvíme na nějaké malinké slevičce Pište zprávy prosím,foto konzole ještě doplním protože tohle není nejaktuálnější ale jinak to sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaNdAa Odesláno Květen 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2018 Druhý ovladač jsem prodal zvlášť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaNdAa Odesláno Květen 27, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Tak konzole je stále volná,poslední zájemce nakonec odřekl..pište PM kdo má zájem úprava ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LZKing Odesláno Květen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 27, 2018 Ahoj, beru ho SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PaNdAa Odesláno Květen 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2018 Prodáno..lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts