Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Otazka pro negramoty a jazykove vrahy mezi vami, ci pro ty, kteri o nich neco vedi

.Den

Recommended Posts

Uz me nebavi stale sledovat idioty, kteri nEu$t@l3 MayI pOT®ZeBu P$at y@ko bLb3cHTsi, takze nad timto se ani nepozastavuju. (Nastesti se mi zda, ze tento trend oproti predchozim letum trochu upada, dikybohu). Ani uz moc neresim ze lidi stale nejsou schopni pouzivat carky ani tam kde proste logicky byt musi vubec neresi ze text je naprosto necitelny kdyz nacpou dvacetiradkovy monolog do jedne dlouhe vety navic jeste bez carek a nedejboze kdyz se objevi kreten ktery ani neumi pouzivat obycejne tecky na konci vety a pak se divi ze mu nikdo nerozumi a je za vola(.) Nebo moda pouzivani cool vykricniku na konci kazde vety, bez nich to preci nejde!!!!!!!!!! Proste jsem si uz tak nejak zvykl (degradace?).

Kdyz ale pomineme i vse, co jsem napsal... Naprosto pokazde me dokaze nastvat, kdyz je nekdo bud tak blby, nebo tak liny, ze neumi pouzit ani otaznik. Pochopim, kdyz nekdo na konci (jedne) vety nenapise tecku, stejne to kazdy prebere jako vetu oznamovaci.

Ale...

Proc lidi NEJSOU SCHOPNI napsat ani blbej otaznik, kdyz pisou otazku na foru nebo jinde? (>_<) PROC!? Aby to pak kazdej po nem jak kreten lustil? Nedejboze, kdyz to spoji s vyse uvedenym, hlavne temi nekonecnymi tasemnicovymi vetami. To je tak tezky zakoncit vetu alespon otaznikem, kdyz uz nikdo nepouziva tecky, jestlize se na neco ptam? Mam tu ctyri otazniky a ani to nebolelo! D E M E N C E.

Mohl bych jen tady na foru vyhrabat desitky takovych pripadu, ale nebudu tim ztracet cas.

Jen by me zajimala odpoved.

(Kdyby se ozvala nejaka potrefena husa a chtela mi vycitat diakritiku, tak prosim, ale v cestine je narozdil od neuzivani interpunkcnich znamenek aj. nepouzivani diakritiky pri psani na pocitaci povoleno).

Diky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu