Lukáš_ Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Ahoj koupil jsem si xbox od kamaráda a zjistil jsem že ku nejde live a ani internet nešel tak jsem koukal na tutoriály a internet mi už funguje, ale po aktualizaci z livu se mi objeví statový kód: 4099 - 4476 - 1381 - 0300 - C800 - 0036. I když si stáhnu aktualizaci na USB (flashku) tak mi to hned po tom co dám YES napiše ten samí stavový kód. Už si nevím rady. Když tak na live nemám přístup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Květen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2018 Neni nahodou konzole flashla nebo s RGH? Edit: Jeste by konzole mohla byt zabanovana... Proveril bych od kamarada, co presne ti prodal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš_ Odesláno Červen 3, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2018 Ne není flashla a ani ban nemá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.