UnholyU Odesláno Červen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2018 Ahoj jsem novacek mam ted 2ds a uvazuju nad CFW ale nevim co je k tomu treba moje 2ds ma fw 11.6.0-39E je to na teto verzi mozne? popripade co k tomu potrebuju? je nekde postup v cestine? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2018 Tady máš všechno, co potřbuješ k instalaci cfw. Obávám se ale, že na tvou verzi FW to nebude tak jednoduché. https://3ds.hacks.guide/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Červen 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2018 chapu to dobre je moje verze vyzaduje druhe 3ds aby to slo udelat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Červen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2018 Ano. Pokud teda nemáš nikoho známého, zvážil bych , jestli nezakoupit nové 3dsko. Anebo chvíli počkat, jestli se neobjeví nějaká nová metoda, jak dát CFW i na tvou verzi fw, ale to je otázka, jak dlouho to bude trvat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
UnholyU Odesláno Červen 9, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2018 to jsem nevedel a nenajdu tady tedy nekoho z Ostravy ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.