neojames Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 Zdravím zalozili jsme nový clan, ktery se soustředí na PVE a PVP aktivitu v destiny. Kdo bude chtit tak se muze pridat. Cilem je vybudovat dostatecne velkou komunitu abysme mohli chodit protocoly raidy a jine aktivity, které nás s příchodem dalšího nového dlc čekají. Odkaz na registraci: Check out our #Destiny2 clan!https://www.bungie.net/en/ClanV2?groupid=3150705 pokud by měl někdo nějaké dotazi tak mi může napsat. Muj nick na xku je neojames1. Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Červen 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2018 Máte v plánu chodit ještě aktuální content? Zrovna jsme s kámošem koupili season pass na slevě, tak by jsme se k tomu chtěli vrátit zase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Červen 20, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 20, 2018 ano mame :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karllan Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 Tak jsem s kámošem podali žádost o vstup (Karllan a Beliah..), tak pokud vaše nabídka stále platí, rádi se přidáme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neojames Odesláno Červen 21, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 Jasny :-) vitej mezi nama :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Karllan reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenri Odesláno Červenec 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2018 Taky jsem koupil ve slevě, sice to mám i na PC, ale tam s tím mám problémy, tak mě tu máte :D Vyleveluju se a pak dám klidně s Vámi nějaký ten raid :). Poslal jsem žádost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.