Anubis1 Odesláno Červen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2018 Vše co je na fotu. Po instalaci potřebného SW jde hack. Cena kompletu 5000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ValisCZ Odesláno Červenec 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2018 Měl bych zájem čistě o Wii U, šlo by? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PacBoy Odesláno Červenec 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2018 Mě zase láká to přísluško Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Červenec 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2018 Tak pokud se nejak všichni tri dohodnem tak není problém rozprodat zvlast, ale zatím ValisCZ neodpovedel na mou zpravu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PacBoy Odesláno Červenec 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2018 ok, osobně mě láká: MotionPlus Adaptér, jeden nebo oba nunchucky, možná i stojánek na controllery, wii zapper, a wiifit s podložkou. Neříkám, že beru vše, podle ceny bych se rozhod. takže to jen tak okrajově, kdyby něco, napiš na mail pacboy"at"kabriolety.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Srpen 6, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2018 AHoj, kolik by jsi chtěl čistě za to Wii U? Máme už Wii tak že by se mi líbil docela upgrade.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Srpen 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2018 Ahoj, bohužel dnes jsem ho jiz prodal. riddle reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts