TomasP. Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 Ahoj koukam že je tet akce na Xbox plus hra zdarma dle vlastního výběru?Jedná se o kódy ke stažení nebo Origo hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 a píšeš to sem na forum místo toho aby ses zeptal přímo jich, protože..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasP. Odesláno Červen 21, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 Ano ptal jsem se jich přes email zatím bez odpovědi..Proto mě napadlo se zeptat i zde jestli někdo nedávno třeba nekupoval...Tak pardon,ze jsem se zde zeptal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Červen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2018 @romeno by mohl znat odpoved jinak jsou myslim na webu i telefony na jednotlive pobocky, tam ti taky jiste odpovi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Červen 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 22, 2018 Ahoj, hry zdarma jsou krabicove verze. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.