xtommyx2 Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 Na notebooku ASUS A52JE-EX024V mi nejde měnit jas pomocí tlačítek Fn+F5,F6,zkousel jsem to i v moznostech napajeni.Zkousel sem take menit schemata a nic.Nevíte co s tím dále dělat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 funguje ti FN nebo F5 F6? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xtommyx2 Odesláno Prosinec 26, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2010 j funguje zobrazuje se to jak se to v tom kolecku zvysuje,ale nemeni se jas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 j funguje zobrazuje se to jak se to v tom kolecku zvysuje,ale nemeni se jas asi nejaka SW chyba....nemam asus...:/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martox Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Mám taky takovej problém akorád mi nejde stlumovat a zesilovat nebo úplně vypnout zvuk ..akorád mám asus 1005px .. Mě taky nešel jas počkej až bude chctít akutualizovat systém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lentilek2 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 s tím zvukem,taky si stáhni ovladače,jinak stahni si device doctor,ten ti rozpozna všechny HW co máš v notebooku a stahne ti ovladače Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
xtommyx2
Na notebooku ASUS A52JE-EX024V mi nejde měnit jas pomocí tlačítek Fn+F5,F6,zkousel jsem to i v moznostech napajeni.Zkousel sem take menit schemata a nic.Nevíte co s tím dále dělat?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.