maTTew Odesláno Červenec 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2018 Mám tu nějaké hry, které už nehraju a ještě by někomu mohly posloužit. Cenu nepíšu, je to o dohodě, nějak se domluvíme. Možno poslat poštou v bublinkové obálce dle ceníku pošty nebo osobně v Ostravě. Batman Arkham Knight Battleborn Deus Ex Mankind Divided Day One Edition Dishonored Definitive Edition Fallout 4 FIFA 14 GTA V Killzone Shadow Fall NHL 15 No Man's Sky Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 Sherlock Holmes Crimes & Punishments Tearaway Unfolded Uncharted The Nathan Drake Collection Until Dawn Watch Dogs - neotevřená Wipeout Omega Collection Všechny mají komplet krabičky, nejsou poškrábané. Některé mají jen trochu ošoupaný ten igelitový přebal na krabiččce, nic hrozného. P.S. Na dobírku prosím ne...mám tu dostatečný kredit, jde řádově maximálně o stokoruny a dobírka je pro mě nedůvěryhodná a otravná a pro Vás drahá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Říjen 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2018 Until Dawn a Batman Arkham Knight prodany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Říjen 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2018 Ping. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts