czspeaker Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Zdravím, chtěl jsem se poptat, jestli někdo neví, jak to je s předobjednávkou hry Red Dead Redemption 2? Někde jsem se dočetl, že když si předobjednám hru Red Dead Redemption 2 do 31.07.2018, získám ke hře navíc ještě mapu pokladu do příběhového režimu. Je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 viz tento clanek http://xboxweb.cz/predobjednavkove-bonusy-red-dead-redemption-2/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
czspeaker Odesláno Červenec 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2018 Přesně tohle jsem četl, ale když jsem napsal na pár českých eshopů, tak o tom nic neví... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Červenec 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2018 Podle me to je pri nakupu z Live (digitalka). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.