ThunderMan Odesláno Srpen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2018 Ahoj, můžete mi napsat jak přenášíte či jaká obal používáte na nintendo? Originál se mi nelíbí a od Hori taky ne. Našel jsem si tohle na ebay ale cena je trošku vyšší tak jestli třeba nemáte lepší tip díky :). https://www.tomtoc.com/products/eva-nintendo-switch-console-and-accessories-case-black (na ebay 700) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tbbc Odesláno Srpen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2018 Já mám tohle Pouzdro a v pohodě dokonce teď v akci mají i jiné barvy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Srpen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2018 Ja dostal od přítelkyně tohle pouzdro a doporucuju, vypadalo ze bude velky ale je akorát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Srpen 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 11, 2018 Ja pouzivam zakoupene tohle na Amazonu. Vejdou se tam switch s joyconama, 2 joycony, 4x joycon strip nabijecka a halda karet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Srpen 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2018 Já mám z Ali objednaný kufřík kam by se mělo vlézt Dock nabíječka HDMI nějaký hry pro controller 4 joycony a samotná konzole. Stalo to necelých 20$ jestli to přijde tak můžu odfotit jestli to za něco stojí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Srpen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2018 Pokud můžeš dej mi sem pak fotky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.