Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak si udělat vlastní brick.


Dupenka

Otázka

Mám psp 2004 slim and lite s cfw (v podpise). PSP jsem při koupi nechal pojistit a to na případy i když mi spadne z 5. patra nebo prostě když ho poškodím svoji neopatrností a měl bych dostat nové.

A tady začíná můj problém, psp mě už omrzelo a chtěl bych využít pojistky a poškodit psp a vrátit ho za koupené peníze (nové slimko bych asi neměl dostat, protože se už asi nevyrábí a 3k bych neměl též dostat, protože bych správně měl dostat stejné zboží), praštit s psp o zem se mi nějak nechce protože si nejsem na 100% jist, že by se v elektru nějak vymluvily a nedali by mi nic a proto bych chtěl psp poškodit softwarově - brickem (přišel bych do elektra a řekl bych, že od včerejška nejde zapnout), a pokud by reklamace nevyšla, brick bych sám odstranil. Takže jak na brick?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

V XMB menu zmáčkni select, dostaneš se do VSH menu, u USB deviece nastav Flash 0. Pak PSP připoj k PC přes USB. Teď jsi ve flash paměti PSP, kde jsou uložený soubory aktualního firmwaru. Stačí jen smáznout něco ve složce dic nebo font a máš brick.

Druhá možnost je hodit si tam přes recovery flasher jinej FW a během přepisování souborů ve flash paměti vytáhnout baterku. http://console-forum.net/tema/31542-hellcat-recovery-flasher-oprava-semibricku-bez-pandory-new-v1-60

Asi bych spíš volil tu druhou možnost. Jinak nevim jak je s tim Electroworldem, ale to už je tvůj boj ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Máš flashnutelnou desku, takže nevím jestli ti brick pomůže, ale můžeš to zkusit. Odstraň třeba z flash0 složku "vsh" - nastane brick, ale pandora ho může opravit.

Pak můžeš zkusit experimentovat z NAND, udělej si zálohu vlastní a zkus tam sehnat/nahrát cizí. Neměla by ti tím jít třeba UMD mechanika nebo Ad-Hoc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

A)Hele pokud je ta pojistka vyšší jak cena PSP při koupi, tak si dej na kartu FW 6.00 (instalačku) - spusť a když se to bude instalovat, tak vytákni tu baterku :D

PS: to samé, co psal kosscz

B)Pokud je pojistka menší, tak ho střel tady na fóru za cca 3500 až 4500 dle domluvy......

C)Rozprodat na díly

EDIT: PSP 200x se ještě vyrábí na díly!!!!!!! Podle mě ti dají jen novou základovku a budeš v pr***

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

To máte pravdu, že by mi mohly vyměnit základovku nebo něco jiného a měl bych ho zpátky. Tak to asi tady střelím někomu, kdo bude mít zájem a nebo na aukru.

No ale ještě menší dotaz, pokud bych podle vašich rad udělal brick jedním z výše popsaným způsobem tak opětovné navrácení psp do stavu použitelnosti jedině pomocí pandora batery?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu