wildchild Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravim vsechny. K vanocum jsem dostal psp 2004. Pomoci ChickHenu jsem ho flashnul (teda doufam, ze to tak je). Nyni mam 5.00m33-6 verzi. Snazil jsem se naistalovat 5.5gen d-3 ale napsalo mi to vzdycky jen loading sony update a psp se vypnulo. Zkousel jsem i prometheus 5.00. Tam mi instalace probehla v pohode, ale kdyz jsem dal X abych ji ukoncil a potom se podival znovu na system information, bylo tam porad M33-6. Mohl by mi prosim nekdo poradit co s tim? Predem dekuju a nejake odpovedi wildchild Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Máš na kořenu karty EBOOT.PBP oficiálního firmwaru přejmenovaný na 550.PBP? pokud ne tak to udělej a můžeš si tam hodit ten 5.50 GEN-D3, neboli jednoduše stáhni si oficiální firmware 5.50 někde z netu a přejmenuj ho na 550.PBP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wildchild Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 To jsem samozrejme udelal taky . Bohuzel bez vysledku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.