vsK Odesláno Srpen 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2018 Dobrý den , prodám svou PS4 Pro s kompletním příslušenstvím + 3 hry ( Gran Turismo - nerozbalené ) , poříďil jsem ji 26.1.2018. Ještě více jak rok záruka , doklad při případné reklamaci dodám k PS4 viz Foto. Prodávám z důvodů nevyužitosti - odehrál jsem za celou dobu cca 60 hodin - jako nová ! Možné převzetí v Ostravě nebo poslání na dobírku při zaslání poplatku dopravní společnosti na můj b.účet. Cena : 7500 + poplatek za dobírku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamx Odesláno Srpen 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 21, 2018 Měl bych zájem o osobní předání v Ostravě, jen z vyfocené účtenky nejde moc poznat co bylo kupováno za zboží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamx Odesláno Srpen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2018 Tak konzoli mám od včera doma, super rychle jednaní, perfektní stav jako z obrázku. Díky vsK! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts