Smaky Odesláno Srpen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2018 Zdarec. Našel jsem doma při rekonstrukci tohoto starce. Dokonce je k tomu i věcička XC12 na kazetky. Ale nedokážu to rozběhnout na TV, mám k tomu pouze kabel ''antena'' a když to na TV ladím, tak mi to něco najde, bohužel se nezobrazuje skoro nic (viz. foto). Nicméně to musí být Atari, jelikož to reaguje na vypnutí konzole, případně na zmáčknutí tlačítka OPTIONS na konzoli. Vůbec se v tomhle nevyznám, nevím jestli se nastavuje ještě někde něco. Nicméně zajímá mě, když takhle Atari reaguje - dá se považovat za funkční kousek? Kontrolka power na Atari samozřejmě svítí :D Případně by mě zajímala ještě cenovka, za kterou by se tohle dalo prodat. Případně jestli si to nechat do budoucna, jako uloženku. Díky všem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
very_hard Odesláno Srpen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 26, 2018 Skus drzat tie tlacitka ako je na tomto video, malo by ti nieco nabehnut. Vyskusaj a zistis ci to je funkcne. Cena a vzacnost netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.