RioCZE Odesláno Srpen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 30, 2018 Prodám Nintendo switch málo hrané, ve skvělém stavu ,žádný pád apod. viz. na switchi je nalepené ochranné sklíčko + pouzdro(orzly) to vše v original krabici s příslušenstvím .k tomu 128gb microsdxc Evo plus rychla paměťová karta. Mám ho dovezeno z US (switch je region free) , tudíž ke zdroji je redukce do české zásuvky. Mám k tomu i doklad o koupi z gamestopu . Prodavam již bez her . Cena 6500. Nejlépe osobně Ostrava a okolí . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Srpen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2018 Pouze komplet, nebo by se dala koupit i samotná konzole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pytlos Odesláno Srpen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2018 Kdyby zbyly nějaké hry, tak bych si něco vybral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Suky Odesláno Září 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2018 Zdravím, jaká je cena za Nintendo? Díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RioCZE Odesláno Září 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2018 Omlouvám se všem, že jsem neodpovídal byl jsem na dovolené. Switch je stále na prodej, nabízejte prosím konkrétní cenu, jakou jste ochotní za to dát .Prodávám jen jako celek. Navíc je ke switchi I 128gb pamětová karta Samsung . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigT Odesláno Září 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2018 Dobrý den, dost zásadní je odkud jste? Na tom vše záleží! Nabídnu 7 500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Září 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2018 A jak to je s reklamací? Existuje nějaká mezinárodní Nintendo záruka pro ČR? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts