drhanscz Odesláno Říjen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2018 Prodam pouzitou, puvodni XBOX ONE konzoli. Bez zaruky. Konzole naprosto v poradku, krasne ticha a bez problemu cte disky. Hral jsem na tom asi 10 her, takze docela malo v provozu. Ovladac take funkcni, akorat tlacitko LB pri stisku necvakne tak nahlas jako RB, ale normalne funguje. Uz jsem to tak kdysi koupil, ale nicemu to nevadilo, ale na stisk je to proste jiny pocit nez RB. Na konzoli jsem pozoroval, ze nekdy nesla Wifi. Je mozne, ze to je nejaka zavada, nezkoumal jsem, pouzival jsem kabel. Problem se ale parkrat objevil - nebyla az do restartu videt zadna wifi sit. Krabici uz nemam. Cena 3000 Kc pri osobnim prevzeti Praha. Moznost zaslat postou, ale pri teto nizke castce pouze pri platbe predem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 6, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2018 pridam jeste 3 hry - Deadrising 3, Raibox six a RE Revelations 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2018 cena je 3000 nebo 2500 bez ovladace, asi to je potreba zopakovat, vzhledem k dotazum co mi pisou lidi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 26, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Tak update - cena Xboxu s hrama je ted 2500 Kc nebo 2000 bez her. Ovladac uz neprodavam, necham si ho jako 2. k novemu xboxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts