bELodY Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Zdravim, Používám tento HBL ale jede na něm každá 20tá aplikace, či hra. proto mě napadlo, že sem můžete dávat odkazy právě na funkční hry a aplikace. Pomůže mi to, ale i vám. Tak zjistíme, co si stáhnout a co ne. Zatím odzkoušené a FUNKČNÍ PSP Billards JellyCar 1.1 Ragdoll Canon 2.11 (en) Stakker_PSP_Idol_Edition-KM2k Kitten Cannon - Cash Tournament CubeRunner Wagic: the homebrew NesterJ v1.20 Beta Zatím odzkoušené a NEFUNKČNÍ: Opera Mini Postupně doplním Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Mi z těch co jsem zkoušel jdou: PSP Billards JellyCar 1.1 Ragdoll Canon 2.11 (en) Stakker_PSP_Idol_Edition-KM2k Kitten Cannon - Cash Tournament CubeRunner Mám OFW6.31 a Sukkiri exploit (HBL r112) edit: jo a ještě Wagic: the homebrew) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Odzkoušel sem je i na mém přístroji a jsou OK. /refresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matyasek Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 tady máš 15 aplikaci co by meli byt funkcni i s odkazama ;) http://wololo.net/wagic/2010/07/18/15-essential-homebrews-that-run-on-half-byte-loader/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 no jo ale buch vý jestli to podporuje 6.35 tady máš 15 aplikaci co by meli byt funkcni i s odkazama ;)http://wololo.net/wagic/2010/07/18/15-essential-homebrews-that-run-on-half-byte-loader/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huiAPPOAJ Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Včera večer jsem ještě zkoušel emulátory a ze dvou zkoušených mi šel emulátor na NES - NesterJ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 První příspěvek upraven, doplněny aplikace hry a emulátory. Dál pište. Díky /refresh Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 mě to rozjede Emulatory- daedalus x64 alpha 630m game- everyday shooter.cso Naruto ultimate ninja heroes 1,2.cso Trog evolution.iso Lego star wars 2 the original triloy.cso Aplikace- PSPdisp v0.5.1 100% funkční + plugin pro USB typ C Media Player Engine v2.0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 CSO hry? to umí? peckA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jo cso to umí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 Trog evolution je iso a napsal si že to umí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 jo ted to mam zapnute na psp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 přes HBL emulátor? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 ne přes hen IL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 LOL přečti si topic. Jde i hry spustitelné přes HBL NA FW 6:35!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KOSScz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 aha jsem si spletl topic srry xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Keles Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 potvrdzujem funkčnosť aj Mario Fusion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Funguje mi na 6.31 přes Sukkiri HBL i super hra FrankiesQuest :) měla by fungovat i vám na 6.35 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bELodY Odesláno Prosinec 30, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 Díky, odzkoušim, doplnim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honippik Odesláno Prosinec 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2010 PSPGBA je nefunkční... sice se spustí, ale když chci zapnout romku, tak se mi PSP restartuje :/ E: jinak funkční GB/GBC emulátor je EmuMaster V3.GX FF XIII Edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.