GluckCZ Odesláno Říjen 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2018 Ahoj, používáte nějaký case jako v odkaze? Pokud ano je to o něco lepší? Díky Odkaz Skull & Co. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2018 Ahoj, mám přímo tenhle https://www.aliexpress.com/item/IVYUEEN-Soft-Protective-Case-for-Nintend-Switch-Console-Handle-Grip-Cover-with-Shock-Absorption-and-Anti/32865658233.html , a je to mnohem lepší. Máš v tom jistější úchop konzole. Joycony se v tom nekinklaj a vejde se to v tom i do stojanku ale strká se to tam hodně na těsno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Říjen 17, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2018 Ahoj, díky za poznatky. Objednal jsem nakonec ten Skull grip, snad to bude jak říkáš. Hraju pouze v ručním modu a už mě při splatoon občas bolela ruka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis Odesláno Říjen 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2018 mě osobně se ještě líbí tento grip. Tak třeba inspirace pro někoho jiného Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GluckCZ Odesláno Říjen 18, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2018 Na ten jsem taky koukal ale nelíbí se mi to provedení a nejde do docku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.