Karlos.Korbos Odesláno Říjen 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2018 Prodám níže uvedenou hru na Nintendo Switch. Hra i krabička je ve výborném stavu.- Lego City Undercover - PRODÁNOPreferuji osobní předání v Praze (ideálně Opatov, Chodov, Strašnice), po domluvě mohu zařídit předání v Brně.Přeji hezký den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuriCZE Odesláno Říjen 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2018 Vzal bych Mario Rabbids, ideálně předání Brno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lvicektom Odesláno Říjen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 Já bych vzal Donkey Kong,pokud by to nedopadlo s tou rezervací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos.Korbos Odesláno Říjen 24, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2018 před 19 hodinami, NuriCZE napsal: Vzal bych Mario Rabbids, ideálně předání Brno. Poslal jsem ti zprávu. před 9 hodinami, lvicektom napsal: Já bych vzal Donkey Kong,pokud by to nedopadlo s tou rezervací. Dám vědět, pokud by prodej zítra nedopadl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts