rado Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Chtel bych se poptat jestli mi na xku arcade pojedou palene hry na kinect nebo musim mit predelany dashboard na 12416 BETA??diky za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Chtel bych se poptat jestli mi na xku arcade pojedou palene hry na kinect nebo musim mit predelany dashboard na 12416 BETA??diky za odpovedi Pojdu...kinect hry este nemaju ochranu AP2.5 a potom to bude zalezat na tom, ci mas/budes mat flash LT+. DB si das 12611, ale ked nemas flash LT+, tak hry s AP2.5 nespustis (zatial su Fable3, novy NfS, AC:B). P.S. Arcade s palenkami nema nic spolocne, ale flash mechaniky!!! Neviem, ci chapes, co pisem :D Ale kedze si tu uz pomaly 3 roky, tak by si mohol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 krb0006 Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Dobry den chtěl sem se zeptat. Mam měněnou dvd mechaniku puvodni již mam objednanou, ale než dorazi tak to potrva. Když nemam puvodni typ tak mi tedy nepujde flešnout na LT+ chtěl sem se tedy zeptat když stahnu hru na Kinect ktere nama achranu wawe 9 ale nižší a Iso teto hry projedu přes ap25s bude mi tato hra fungovat ? nebo je za potřebí i v tomto připadě mit puvodni typ mechaniky ? … děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rado Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Diky moc :) jojo pochopil jsem to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
rado
Chtel bych se poptat jestli mi na xku arcade pojedou palene hry na kinect nebo musim mit predelany dashboard na 12416 BETA??diky za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.