slezix Odesláno Prosinec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 Ahoj, nevite cim by mohlo byt zpusebeno pomale vykreslovani u Ps3? Proste stava se mi, ze objekty a lidi byvaji hranati a za chvili se to zase vyhladi. Mozna by to mohlo byt odchazejici grafikou, proto pisu sem. diky za rady! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Prosinec 27, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 U nekterych her to proste dela , co vim tak u Uncharted a GTA IV . S tim nic nenadelas . Pokud ti to dela u vsech her , problem asi bude nekde v konzoli . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slezix Odesláno Prosinec 27, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2010 U nekterych her to proste dela , co vim tak u Uncharted a GTA IV . S tim nic nenadelas . Pokud ti to dela u vsech her , problem asi bude nekde v konzoli . No u bad company 2 tak trosku a prave dnes u red dead redemption vse ok a najednou mi to zaclo delat, ze ani v menu(start) se nezobrazovala nabidka, tak jsem to vypnul pres ps tlaitko na ovladaci a jeste nezapnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sinistracz Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 u Bad Company 2 mi to u PC dělalo taky že se nestíhali vykreslovat postavy a někdy vůbec nebyly vidět atd... ale u PS3 mi to zatím udělalo jen v Unchartedu že prostě chviličku trvalo než se načetly pořádne a ostře textury jinak je to vše ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prott Odesláno Prosinec 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2010 No to pomalý načítáním textur by mohl dělat poškozenej disk/mechanika (která nestíhá za běhu dočítat textury), ale jestli to dělá jen občas, tak to je normální. .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.