Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS4 PRO/Slim?

K8isGR8

Otázka

Ahoj!

Již dlouho mám v plánu pořídit konzoli, ale vždycky se zaseknu na tom, že nevím kterou přesně. Láká mě PS4 PRO, ale zároveň si říkám, zda to má cenu a zda to vůbec využiju a nestačilo by mi Slimko. Nejvíce na tom budu hrát sportovní hry (především FIFA), ale taky bych ráda zapařila nový Red Dead Redemption 2 nebo Kingdom Come... Na poslední dvě zmiňované hry je Slimko dostatečné nebo ne?

Moc děkuji všem za odpověď! Jako holka se v těhle věcech úplně nevyznám a nerada bych pořídila nějakou blbost :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

kup si pročko, já nemám 4k televiiz a toho kupu nelituju ani vteřinu, určitě bych si dneska už slimko ani fatko z bazáče nekoupil. nemá žádnej smysl. navíc, hry se asi nezastaví ve vývoji, takže rozdíl oproti ps4 a ps4pro bude furt a furt větší, dokud bude tahle generace kumzolí.

Odkaz ke komentáři

• 0

Děkuju všem za rady. Budu tedy směřovat ke koupi PS4 PRO. Navazující dotaz - může někdo doporučit konkrétní shop pro koupi? Kde je třeba výhodnější nebo v nějakem balíčku s něčím nebo s delší zárukou, prostě jakékoliv doporučení a zkušenost.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu