burinhu Odesláno Říjen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2018 Prodám několik edic, které mi zbyli. Ceny jsou uvedeny na jedné z fotek, ale jsem ochotný se na ceně domluvit individuálně. Všechny edice jsou kompletní, většinou ale bez hry. Crysis 2 je samostatná soška a upozorňuji na ulomenou hlaveň na zbrani Stormtrooper je figurka z USA, která se rozdávala při premiéře filmu Star wars a custom podstavec, který jsem si k ní vyrobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
burinhu Odesláno Listopad 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2018 Prodám několik edic, které mi zbyli. Ceny jsou uvedeny na jedné z fotek, ale jsem ochotný se na ceně domluvit individuálně. Všechny edice jsou kompletní, většinou ale bez hry. Crysis 2 je samostatná soška a upozorňuji na ulomenou hlaveň na zbrani Stormtrooper je figurka z USA, která se rozdávala při premiéře filmu Star wars a custom podstavec, který jsem si k ní vyrobil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chandler6 Odesláno Červen 4, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2019 Zdravim, je k dispozici ještě ten Arkham? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts