maxakapsa Odesláno Listopad 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2018 Zdravím, po vložení cartridge do nintenda hlásí: The game card could not be read. Opakované vytažení a vložení nepomáhá. Restart, vypnutí též. Oboje - konzole i hra jsou nové. Asi jsem smolař, větší šance, že je něco rozbité bude asi u konzole ? Mám na otestování jen jednu hru :-), není někdo z okolí Liberce, že bych zkusil jinou cartridge? Dá se přenést účet na jinou konzoli? Díky za případné rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anubis Odesláno Listopad 17, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2018 Hádám že kontakty na cartridge jsi kontroloval.. vím noobovská rada ale já měl stejný problém, navíc u cartridge která týden fungovala a pak se mi tam nalepil na jeden kontakt nějaký bordel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 maxakapsa Odesláno Listopad 21, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 Vyřešeno výměnou konzole. Je to hardwarová chyba na komponentě čtečky cartridge a audio konektoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
maxakapsa
Zdravím,
po vložení cartridge do nintenda hlásí:
The game card could not be read.
Opakované vytažení a vložení nepomáhá. Restart, vypnutí též.
Oboje - konzole i hra jsou nové. Asi jsem smolař, větší šance, že je něco rozbité bude asi u konzole ?
Mám na otestování jen jednu hru :-), není někdo z okolí Liberce, že bych zkusil jinou cartridge?
Dá se přenést účet na jinou konzoli?
Díky za případné rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.