stelon Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 Ahojte mam otázku ma někdo skušenost s přechodem z třeba xboxu one na xbox one X je opravdu vidět rozdil? 4k tv mam. ted je xbox x i stomp raidrem za 10 tisíc a tak zvažuji jestli to ma cenu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Alendril155 Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Já nevím rozdíl oproti originálu je tam určitě, taky mám originál a znamej má Xko. Mám i 4k TV, ale zůstal jsem u klasického xboxu stím že si počkám na další konzoly až bude podle mě zbytečný kupovat teď Xko když na rok až dva bude novej xbox. Já si řekl že si počkám, že to bez 4k nějak zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DogVader Odesláno Listopad 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2018 Me ten rozdil prijde celkem velky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 stelon Odesláno Listopad 24, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2018 Uz mam objednane v pondeli doufam dojde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
stelon
Ahojte mam otázku ma někdo skušenost s přechodem z třeba xboxu one na xbox one X je opravdu vidět rozdil? 4k tv mam. ted je xbox x i stomp raidrem za 10 tisíc a tak zvažuji jestli to ma cenu?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.